Rejestr zmian

19 stycznia 2022 13:30 3 lata temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 13:30 3 lata temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 13:29 3 lata temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 13:22 3 lata temu

Osoby: Bożena Zając

Aktualizacja danych osoby.

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 13:10 3 lata temu

Dane główne

Aktualizacja danych kontaktowych.

Autor: Bożena Zając

29 września 2021 10:34 4 lata temu

Informacje: Regulamin Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych w ZSPS w Katowicach

Dodanie załącznika [2020_regulamin_zfss_zmiana.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 września 2021 10:34 4 lata temu

29 września 2021 10:34 4 lata temu

30 sierpnia 2021 09:14 4 lata temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

22 marca 2021 09:55 4 lata temu

Dodanie załącznika [statut_technikum__tekst_ujednolicony_iii20211.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42171
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::