Rejestr zmian

31 stycznia 2021 18:33 4 lata temu

Regulaminy: Regulamin Wewnętrzny ZSPS

Dodanie załącznika [regulamin_wewnetrzny.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

31 stycznia 2021 18:32 4 lata temu

Regulaminy: Regulamin Wewnętrzny ZSPS

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

30 września 2020 08:50 5 lat temu

udostępnianie informacji publicznej: Udostępnianie informacji publicznej

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

30 września 2020 08:18 5 lat temu

udostępnianie informacji publicznej: Udostępnianie informacji publicznej

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

30 września 2020 08:10 5 lat temu

udostępnianie informacji publicznej: Udostępnianie informacji publicznej

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

30 września 2020 07:46 5 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

30 września 2020 07:44 5 lat temu

Jednostki podległe: Szkoły

Utworzenie jednostki: Branżowa Szkoła II stopnia nr 4.

Autor: Bożena Zając

30 września 2020 07:44 5 lat temu

30 września 2020 07:43 5 lat temu

Stanowiska

Zmiana danych stanowiska: sekretarz szkoły.

Autor: Bożena Zając

30 września 2020 07:42 5 lat temu

Organy: Samorząd Uczniowski

Dodanie stanowiska: Sekretarz Samorządu Uczniowskiego.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42173
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::