Rejestr zmian

19 stycznia 2022 14:28 3 lata temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca Samorządu Szkolnego.

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 14:27 3 lata temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: Przewodniczaca Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 14:23 3 lata temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 14:16 3 lata temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 14:15 3 lata temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 14:14 3 lata temu

Dodanie załącznika [nauczyciele_uczacy_w_zespole_szkol_przemyslu_spozywczego.doc] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 14:14 3 lata temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 13:47 3 lata temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 13:44 3 lata temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 13:44 3 lata temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42171
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::