Rejestr zmian

15 marca 2022 13:45 3 lata temu

15 marca 2022 13:44 3 lata temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 13:43 3 lata temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 13:29 3 lata temu

Dodanie załącznika [raport_2020.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 13:28 3 lata temu

Usunięcie załącznika [raport_kodeksu_etyki_20201.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 13:19 3 lata temu

Profile kształcenia: Szkoła Branżowa II stopnia nr 4 w Katowicach

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 13:17 3 lata temu

Dane główne

Aktualizacja lokalizacji na mapie.

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 13:12 3 lata temu

Jednostki podległe: Szkoły

Aktualizacja danych jednostki: Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. Józefa Rymera I Wojewody Śląskiego w Katowicach.

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 13:11 3 lata temu

Jednostki podległe: Szkoły

Aktualizacja danych jednostki: Technikum nr 10w Katowicach.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42166
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::