Rejestr zmian

07 czerwca 2022 13:16 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: nauczyciel j.angielskiego, członek Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 13:15 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: przewodnicząca Zespołu Przedmiotów Zawodowych, nauczyciel przedmiotów zawodowych.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 13:14 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Aktualizacja danych stanowiska: nauczyciel j.angielskiego i j. niemieckiego.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 13:13 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Aktualizacja danych stanowiska: przewodnicząca Komisji Etyki, przewodnicząca Rady Szkoły, nauczyciel historii, wos, religii.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 13:13 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Aktualizacja danych stanowiska: przewodnicząca Komisji Etyki, przewodnicząca Rady Szkoły, nauczyciel historii, wos, religii.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 13:09 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Aktualizacja danych stanowiska: nauczyciel biologii, przewodniczaca Zespołu Matematyczno-Przyrodniczego.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 13:04 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: przewodnicząca Zespołu Przedmiotów Zawodowych, nauczyciel przedmiotów zawodowych.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 12:34 3 lata temu

Dane główne

Usunięcie stanowiska.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 12:33 3 lata temu

Organy: Dyrektor szkoły

Aktualizacja danych stanowiska: Dyrektor szkoły.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 12:30 3 lata temu

Organy: Dyrektor szkoły

Dodanie stanowiska: Dyrektor.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42161
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::