Rejestr zmian

15 marca 2022 13:11 3 lata temu

15 marca 2022 13:10 3 lata temu

Jednostki podległe: Szkoły

Aktualizacja danych jednostki: Branżowa Szkoła II stopnia nr 4 wKatowicach.

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 13:10 3 lata temu

15 marca 2022 13:08 3 lata temu

Jednostki podległe: Szkoły

Aktualizacja danych jednostki: Branżowa Szkoła I stopnia nr 7 w Katowicach.

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 13:08 3 lata temu

15 marca 2022 13:05 3 lata temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 13:05 3 lata temu

Stanowiska

Usunięcie stanowiska: Przewodnicząca Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 13:03 3 lata temu

Osoby: Mariola Weber

Aktualizacja danych osoby.

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 13:03 3 lata temu

Osoby: Bożena Zając

Aktualizacja danych osoby.

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 13:02 3 lata temu

Osoby:

Aktualizacja danych osoby.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42168
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::