Rejestr zmian

19 stycznia 2022 13:43 3 lata temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 13:43 3 lata temu

Osoby:

Aktualizacja danych osoby.

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 13:43 3 lata temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 13:42 3 lata temu

Osoby: Magdalena Wilk

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 13:42 3 lata temu

Osoby: Zuzanna Wilk

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 13:41 3 lata temu

Osoby: Nadia Skórka

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 13:41 3 lata temu

Osoby: Natalia Skórka

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 13:32 3 lata temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 13:31 3 lata temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 13:31 3 lata temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42171
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::