Rejestr zmian

22 marca 2021 09:54 4 lata temu

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

22 marca 2021 09:54 4 lata temu

Dodanie załącznika [statut_branzowatekst_ujednolicony_iii2021.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

22 marca 2021 09:53 4 lata temu

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 lutego 2021 23:21 4 lata temu

Kontrole w jednostce: Protokół kontroli doraźnej

Dodanie załącznika [protokol_kontroli_doraznej.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 lutego 2021 23:20 4 lata temu

Kontrole w jednostce: Protokół kontroli doraźnej

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

11 lutego 2021 08:28 4 lata temu

Dodanie załącznika [raport_kodeksu_etyki_20201.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

11 lutego 2021 08:27 4 lata temu

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

05 lutego 2021 08:21 4 lata temu

Dodanie załącznika [statut_branzowej_szkoly_i_stopnia_nr_7_pdf.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

05 lutego 2021 08:17 4 lata temu

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

31 stycznia 2021 18:34 4 lata temu

Regulaminy: Regulamin Wewnętrzny ZSPS

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42171
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::