Rejestr zmian

29 września 2020 12:40 5 lat temu

Informacje niejawne: Informacje niejawne

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 września 2020 12:40 5 lat temu

Informacje niejawne: Informacje niejawne

Zmiana danych dokumentu. aktualizacja (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 września 2020 12:37 5 lat temu

Informacje niejawne: Informacje niejawne

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 września 2020 12:24 5 lat temu

Kontrola zarządcza: Regulamin kontroli zarządczej w ZSPS

Dodanie załącznika [regulamin_kontroli_zarzadczej.doc] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 września 2020 12:24 5 lat temu

Kontrola zarządcza: Regulamin kontroli zarządczej w ZSPS

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 września 2020 11:20 5 lat temu

Rejestry i ewidencje: Rejestry w szkole

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 września 2020 10:33 5 lat temu

Rejestry i ewidencje: Rejestry w szkole

Zmiana danych dokumentu. aktualizacja (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 września 2020 10:12 5 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42176
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::