Rejestr zmian

29 września 2020 10:11 5 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 września 2020 10:11 5 lat temu

29 września 2020 10:10 5 lat temu

Informacje: Wniosek o zapomogę

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 września 2020 10:09 5 lat temu

Informacje: Wniosek o pożyczkę mieszkaniową

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 18:50 5 lat temu

Dodanie załącznika [rejestr_kontroli_w_jednostce__matka.doc] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 18:50 5 lat temu

Usunięcie załącznika [rejestr_kontroli_w_jednostce.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 18:36 5 lat temu

Organy: Rada Szkoły

Dodanie stanowiska: członek Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 18:36 5 lat temu

Organy: Rada Szkoły

Dodanie stanowiska: członek Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 18:36 5 lat temu

Organy: Rada Szkoły

Dodanie stanowiska: członek Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42177
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::