Rejestr zmian

28 września 2020 14:52 5 lat temu

Regulaminy: Regulamin organizowania krajoznawstwa i turystyki w ZSPS

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 14:50 5 lat temu

Regulaminy: Regulamin organizowania krajoznawstwa i turystyki w ZSPS

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 14:46 5 lat temu

Regulaminy: Regulamin organizowania krajoznawstwa i turystyki w ZSPS

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 13:24 5 lat temu

28 września 2020 11:43 5 lat temu

Dodanie stanowiska: sekretarz Samorzadu Szkolnego.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 11:43 5 lat temu

Dodanie stanowiska: zastępca przewodniczacej Samorządu Szkolnego.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 11:42 5 lat temu

Dodanie stanowiska: przewodniczaca Samorzadu Szkolnego.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 11:41 5 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 11:40 5 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 11:40 5 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42180
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::