Rejestr zmian

28 września 2020 11:22 5 lat temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: nauczyciel j. polskiego i informatyki.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 11:22 5 lat temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: nauczyciel j. angielskiego, przewodnicząca Zespołu Humanistycznego.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 11:20 5 lat temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: nauczyciel przedmiotów zawodowych.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 11:19 5 lat temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: nauczyciel j.angielskiego i j. niemieckiego, zastępca przewodniczącej Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 11:18 5 lat temu

Stanowiska

Usunięcie stanowiska: nauczyciel j.angielskiego i j. niemieckiego, zastępca przewodniczącej Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 11:18 5 lat temu

Stanowiska

Usunięcie stanowiska: nauczyciel przedmiotów zawodowych.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 11:18 5 lat temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: nauczyciel przedmiotów zawodowych.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 11:18 5 lat temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: nauczyciel j.angielskiego i j. niemieckiego, zastępca przewodniczącej Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 11:16 5 lat temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: nauczyciel geografii i edukacji o społeczeństwie, członek Komisji socjalnej.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 11:15 5 lat temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: terapeuta prowadzący zajęcia rewalidacyjne.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42183
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::