Rejestr zmian

28 września 2020 11:03 5 lat temu

28 września 2020 11:02 5 lat temu

28 września 2020 11:02 5 lat temu

Osoby: Wojciech Lietz

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 11:02 5 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 11:01 5 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 11:01 5 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 11:00 5 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 11:00 5 lat temu

Osoby: Katarzyna Dudek

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 11:00 5 lat temu

28 września 2020 10:59 5 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42189
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::