Rejestr zmian

28 września 2020 08:45 5 lat temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie nowego organu: Rada Pedagogiczna.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 08:43 5 lat temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: dyrektor.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 08:41 5 lat temu

28 września 2020 08:41 5 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 08:40 5 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 14:16 5 lat temu

Organy: Dyrektor szkoły

Dodanie stanowiska: dyrektor szkoły.

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 14:08 5 lat temu

24 września 2020 14:06 5 lat temu

Profile kształcenia: Technikum nr 10 w Katowicach

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 14:02 5 lat temu

Profile kształcenia: Branżowa Szkoła I stopnia nr 7 w Katowicach

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 14:02 5 lat temu

Profile kształcenia: Branżowa Szkoła I stopnia nr 7 w Katowicach

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42191
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::