Rejestr zmian

24 września 2020 13:55 5 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 13:45 5 lat temu

Organy: Rada Rodziców

Dodanie stanowiska: Sekretarz Rady Rodziców.

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 13:44 5 lat temu

Organy: Rada Rodziców

Dodanie stanowiska: Zastępca Przewodniczacego Rady Rodziców.

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 13:44 5 lat temu

Organy: Rada Rodziców

Dodanie stanowiska: Przewodniczacy Rady Rodziców.

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 13:42 5 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 13:42 5 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 13:41 5 lat temu

Osoby:

Aktualizacja danych osoby.

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 13:41 5 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 13:36 5 lat temu

Organy: Rada Rodziców

Dodanie nowego organu: Rada Rodziców.

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 13:28 5 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42191
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::