Rejestr zmian

28 września 2020 10:59 5 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 10:58 5 lat temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Aktualizacja danych stanowiska: przewodniczaca Rady Szkoły,nauczyciel chemii analizy żywności.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 10:57 5 lat temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: przewodniczaca Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 10:56 5 lat temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: przewodnicząca Komisji Etyki, nauczyciel historii, wos, religii.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 10:55 5 lat temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: kierownik szkolenia praktycznego.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 10:55 5 lat temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: wicedyrektor.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 10:54 5 lat temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: dyrektor.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 09:28 5 lat temu

Organy: Komisja Etyki

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca Komisji Etyki.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 09:25 5 lat temu

Jednostki podległe: Technika

Usunięcie jednostki: Technikum nr 10.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 09:25 5 lat temu

Jednostki podległe: Szkoły

Utworzenie jednostki: Technikum nr 10.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42189
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::