Rejestr zmian

24 września 2020 13:23 5 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 13:19 5 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 13:16 5 lat temu

Zmiana danych dokumentu. aktualizacja danych (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 13:15 5 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 12:42 5 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 12:31 5 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 12:26 5 lat temu

Dane główne

Aktualizacja danych.

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 10:40 5 lat temu

Aktualizacja deklaracji dostępności.

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 10:30 5 lat temu

Aktualizacja deklaracji dostepności.

Autor: Bożena Zając

24 września 2020 10:22 5 lat temu

Aktualizacja deklaracji dostepności.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42191
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::