Rejestr zmian

28 stycznia 2020 03:38 5 lat temu

Dodanie załącznika [statut_branzowej_szkoly_i_stopnia_nr_7.odt] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 stycznia 2020 03:37 5 lat temu

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

30 grudnia 2019 13:57 5 lat temu

Dodanie załącznika [statut_zespolu_szkol_przemyslu_spozywczego_im_j_rymera_i_wojewody_sla skiego_w_katowicach.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

30 grudnia 2019 13:56 5 lat temu

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2019 10:35 5 lat temu

Dodanie załącznika [statut_technikum_nr_10.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2019 10:35 5 lat temu

Usunięcie załącznika [statut_technikum_nr_10.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2019 10:35 5 lat temu

Dodanie załącznika [statut_technikum_nr_10.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2019 10:34 5 lat temu

Usunięcie załącznika [statut_technikum_nr_10.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2019 10:33 5 lat temu

Dodanie załącznika [statut_technikum_nr_10.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2019 10:32 5 lat temu

Usunięcie załącznika [statut_technikum_nr_10.odt] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42191
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::