Rejestr zmian

28 listopada 2019 16:05 5 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 listopada 2019 16:01 5 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 listopada 2019 16:00 5 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 listopada 2019 15:59 5 lat temu

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

31 października 2019 15:02 6 lat temu

21 października 2019 13:26 6 lat temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2019

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

17 października 2019 14:11 6 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

17 października 2019 14:01 6 lat temu

Stanowiska

Zmiana danych stanowiska: kierownik szkolenia praktycznego.

Autor: Bożena Zając

15 października 2019 13:46 6 lat temu

15 października 2019 13:45 6 lat temu

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42189
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::