Rejestr zmian

13 stycznia 2019 16:18 6 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

13 stycznia 2019 16:08 6 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

13 stycznia 2019 15:43 6 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

13 stycznia 2019 15:25 6 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

13 stycznia 2019 15:13 6 lat temu

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

03 stycznia 2019 21:55 6 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

03 stycznia 2019 21:54 6 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

03 stycznia 2019 21:51 6 lat temu

Profile kształcenia: Technikum nr 10 w Katowicach

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

03 stycznia 2019 21:50 6 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 listopada 2018 15:53 6 lat temu

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42184
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::