Rejestr zmian

31 maja 2017 13:04 8 lat temu

Usunięcie załącznika [rejestr_kontroli_w_jednostce.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

10 maja 2017 14:07 8 lat temu

Dodanie załącznika [rejestr_kontroli_w_jednostce.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

10 maja 2017 14:06 8 lat temu

Usunięcie załącznika [rejestr_kontroli_w_jednostce.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

11 kwietnia 2017 14:00 8 lat temu

Dodanie załącznika [rejestr_kontroli_w_jednostce.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

11 kwietnia 2017 13:59 8 lat temu

Usunięcie załącznika [kontrole.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

06 kwietnia 2017 13:03 8 lat temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: pomoc administracyjna.

Autor: Bożena Zając

06 kwietnia 2017 13:01 8 lat temu

03 kwietnia 2017 13:23 8 lat temu

Stanowiska

Usunięcie stanowiska: Starszy referent ds. kadr i płac.

Autor: Bożena Zając

29 marca 2017 10:13 8 lat temu

Oferty pracy: Informacja o wynikach naboru na stanowisko pomoc administracyjna

Dodanie załącznika [informacja_o_wynikach_naboru_na_stanowisko_pomoc_administracyjna.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 marca 2017 10:12 8 lat temu

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42180
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::