Rejestr zmian

29 listopada 2018 15:51 6 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 listopada 2018 15:51 6 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 listopada 2018 13:11 6 lat temu

Dane główne

Aktualizacja lokalizacji na mapie.

Autor: Bożena Zając

29 listopada 2018 13:09 6 lat temu

Dane główne

Aktualizacja danych.

Autor: Bożena Zając

29 listopada 2018 13:00 6 lat temu

Jednostki podległe: Zasadnicze szkoły zawodowe

Aktualizacja danych jednostki: Branżowa Szkoła I stopnia nr 7.

Autor: Bożena Zając

29 listopada 2018 13:00 6 lat temu

Aktualizacja danych jednostki.

Autor: Bożena Zając

29 listopada 2018 12:59 6 lat temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: wicedyrektor.

Autor: Bożena Zając

29 listopada 2018 12:59 6 lat temu

Osoby: Mariola Weber

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

29 listopada 2018 12:55 6 lat temu

Stanowiska

Usunięcie stanowiska: Kierownik szkolenia praktycznego.

Autor: Bożena Zając

05 czerwca 2018 10:21 7 lat temu

Dodanie załącznika [rejestr_kontroli_w_jednostce.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42184
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::