Rejestr zmian

05 czerwca 2018 10:20 7 lat temu

Usunięcie załącznika [rejestr_kontroli_w_jednostce.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 lutego 2018 12:00 7 lat temu

Dane główne

Aktualizacja danych.

Autor: Bożena Zając

26 stycznia 2018 13:34 7 lat temu

Dodanie załącznika [statut_zespolu_szkol_przemyslu_spozywczego_2018.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

26 stycznia 2018 13:33 7 lat temu

Usunięcie załącznika [statut_zespolu_szkol_przemyslu_spozywczego_w_katowicach.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2018 12:46 7 lat temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2017

Dodanie załącznika [raport_komisji_etyki_2017.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2018 12:45 7 lat temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2017

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2017 13:04 7 lat temu

Usunięcie stanowiska.

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2017 13:03 7 lat temu

Dodanie stanowiska: Zastępca Przewodniczącej.

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2017 13:03 7 lat temu

Usunięcie stanowiska.

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2017 13:02 7 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42180
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::