Rejestr zmian

02 lutego 2017 14:39 8 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

02 lutego 2017 14:37 8 lat temu

Dodanie załącznika [schemat_organizacyjny_szkoly.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

02 lutego 2017 14:37 8 lat temu

Usunięcie załącznika [schemat_organizacyjny_szkoly.xls] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

10 stycznia 2017 11:01 8 lat temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2016

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

10 stycznia 2017 10:57 8 lat temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2016

Dodanie załącznika [raport_komisji_etyki_2016.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

10 stycznia 2017 10:56 8 lat temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2016

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

03 stycznia 2017 12:01 8 lat temu

Usunięcie załącznika [statut_zasadniczej_szkoly_zawodowej_nr_7.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

03 stycznia 2017 12:01 8 lat temu

Dodanie załącznika [statut_zasadniczej_szkoly_zawodowej_nr_7_w_katowicach.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

03 stycznia 2017 12:00 8 lat temu

Zmiana danych dokumentu. Zmiana statutu (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

03 stycznia 2017 11:16 8 lat temu

Usunięcie załącznika [statut_zespolu_szkol_przemyslu_spozywczego.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42177
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::