Rejestr zmian

03 stycznia 2017 11:16 8 lat temu

Dodanie załącznika [statut_zespolu_szkol_przemyslu_spozywczego_w_katowicach.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

03 stycznia 2017 11:15 8 lat temu

Zmiana danych dokumentu. Zmiana statutu (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

03 stycznia 2017 11:09 8 lat temu

Majątek i finanse szkoły: Majątek szkoły

Zmiana kolejności załączników. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

03 stycznia 2017 11:09 8 lat temu

Majątek i finanse szkoły: Majątek szkoły

Dodanie załącznika [majatek_na_dzien_31122016.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

03 stycznia 2017 11:08 8 lat temu

Majątek i finanse szkoły: Majątek szkoły

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

03 stycznia 2017 10:59 8 lat temu

Stanowiska

Usunięcie stanowiska: Starszy referent ds. kadr i płac.

Autor: Bożena Zając

03 stycznia 2017 10:59 8 lat temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: Starszy referent ds. kadr i płac.

Autor: Bożena Zając

03 stycznia 2017 10:53 8 lat temu

Stanowiska

Usunięcie stanowiska: Kierownik gospodarczy.

Autor: Bożena Zając

03 stycznia 2017 10:53 8 lat temu

Stanowiska

Usunięcie stanowiska: Główny księgowy.

Autor: Bożena Zając

27 grudnia 2016 12:49 8 lat temu

Organy: Komisja Etyki

Dodanie stanowiska: członek komisji.

Autor: Magdalena Wąchal

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42177
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::