Rejestr zmian

27 grudnia 2016 12:48 8 lat temu

Organy: Komisja Etyki

Aktualizacja danych stanowiska: członek komisji.

Autor: Magdalena Wąchal

27 grudnia 2016 12:48 8 lat temu

Organy: Komisja Etyki

Dodanie stanowiska: członek komicji.

Autor: Magdalena Wąchal

27 grudnia 2016 12:48 8 lat temu

Organy: Komisja Etyki

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca.

Autor: Magdalena Wąchal

22 grudnia 2016 16:01 8 lat temu

Oferty pracy: Ogłoszenie wyników naboru na stanowisko starszego referenta ds. kadr i płac

Dodanie załącznika [zal_nr_5_informacja_o_naborze.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

22 grudnia 2016 16:00 8 lat temu

22 grudnia 2016 15:58 8 lat temu

12 grudnia 2016 14:22 8 lat temu

12 grudnia 2016 14:22 8 lat temu

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42177
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::