Rejestr zmian

07 października 2016 08:38 9 lat temu

Dodanie stanowiska: Zastępca przewodniczącej.

Autor: Magdalena Wąchal

07 października 2016 08:38 9 lat temu

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca.

Autor: Magdalena Wąchal

07 października 2016 08:37 9 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Magdalena Wąchal

23 września 2016 08:06 9 lat temu

23 września 2016 08:06 9 lat temu

Oferty pracy: Nabór na stanowisko referenta ds. kadr

Zmiana danych dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

23 września 2016 08:06 9 lat temu

Oferty pracy: Nabór na stanowisko referenta ds. kadr

Zmiana danych dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

23 września 2016 08:05 9 lat temu

Oferty pracy: Nabór na stanowisko referenta ds. kadr

Dodanie załącznika [ogloszenie.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

23 września 2016 08:04 9 lat temu

Oferty pracy: Nabór na stanowisko referenta ds. kadr

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

22 września 2016 08:37 9 lat temu

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42176
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::