Rejestr zmian

09 grudnia 2016 12:25 8 lat temu

Opublikowanie dokumentu.

Autor: Magdalena Wąchal

09 grudnia 2016 12:25 8 lat temu

Dodanie załącznika [kontrole.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

09 grudnia 2016 12:24 8 lat temu

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

06 grudnia 2016 13:19 8 lat temu

06 grudnia 2016 13:18 8 lat temu

Oferty pracy: Nabór na stanowisko starszy referent ds. kadr i płac

Dodanie załącznika [nabor_na_stanowisko_starszy_referent_ds_kadr_i_plac.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

06 grudnia 2016 13:18 8 lat temu

Oferty pracy: Nabór na stanowisko starszy referent ds. kadr i płac

Zmiana danych dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

06 grudnia 2016 13:17 8 lat temu

Oferty pracy: Nabór na stanowisko starszy referent ds. kadr i płac

Zmiana danych dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

06 grudnia 2016 13:17 8 lat temu

21 listopada 2016 08:44 8 lat temu

Stanowiska

Usunięcie stanowiska: Starszy referent ds. kadr i płac.

Autor: Magdalena Wąchal

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42177
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::