Rejestr zmian

21 listopada 2016 08:44 8 lat temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: Starszy referent ds. kadr i płac.

Autor: Magdalena Wąchal

15 listopada 2016 14:53 9 lat temu

15 listopada 2016 14:52 9 lat temu

Oferty pracy: Ogłoszenie wyników naboru na stanowisko głównego księgowego w wymiarze 1/2 etatu

Dodanie załącznika [informacja_o_naborze.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

15 listopada 2016 14:51 9 lat temu

26 października 2016 10:42 9 lat temu

26 października 2016 10:42 9 lat temu

Oferty pracy: Nabór na stanowisko głównego księgowego

Zmiana danych dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

26 października 2016 10:41 9 lat temu

Oferty pracy: Nabór na stanowisko głównego księgowego

Zmiana danych dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

26 października 2016 10:41 9 lat temu

Oferty pracy: Nabór na stanowisko głównego księgowego

Dodanie załącznika [ogloszenie.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

26 października 2016 10:40 9 lat temu

Oferty pracy: Nabór na stanowisko głównego księgowego

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42173
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::