Rejestr zmian

01 września 2016 14:42 9 lat temu

Regulaminy: Regulamin rekrutacji uczniów i słuchaczy

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

01 września 2016 14:41 9 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

01 września 2016 14:39 9 lat temu

Profile kształcenia: Technikum nr 10 w Katowicach

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

01 września 2016 14:34 9 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

01 września 2016 14:34 9 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

01 września 2016 14:23 9 lat temu

Opublikowanie dokumentu.

Autor: Magdalena Wąchal

01 września 2016 14:23 9 lat temu

Dodanie załącznika [statut_zasadniczej_szkoly_zawodowej_nr_7.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

01 września 2016 14:22 9 lat temu

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

01 września 2016 14:22 9 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

01 września 2016 14:20 9 lat temu

Opublikowanie dokumentu.

Autor: Magdalena Wąchal

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42171
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::