Rejestr zmian

08 września 2015 12:35 10 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Dodanie załącznika [kontrole.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

08 września 2015 12:30 10 lat temu

Elektroniczna skrzynka podawcza: Elektroniczna skrzynka podawcza

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

08 września 2015 12:28 10 lat temu

Elektroniczna skrzynka podawcza: Elektroniczna skrzynka podawcza

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

08 września 2015 12:26 10 lat temu

Elektroniczna skrzynka podawcza: Elektroniczna skrzynka podawcza

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

08 września 2015 12:24 10 lat temu

Elektroniczna skrzynka podawcza: Elektroniczna skrzynka podawcza

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

08 września 2015 12:23 10 lat temu

Elektroniczna skrzynka podawcza: Elektroniczna skrzynka podawcza

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

08 września 2015 12:19 10 lat temu

Zmiana danych dokumentu. Aktualizacja listy Grona Pedagogicznego (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

08 września 2015 12:18 10 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

08 września 2015 12:18 10 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

08 września 2015 11:28 10 lat temu

Organy: Dyrektor szkoły

Dodanie stanowiska: Dyrektor Szkoły.

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42166
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::