Rejestr zmian

07 stycznia 2015 11:56 10 lat temu

Dane główne

Aktualizacja danych.

Autor: Magdalena Giełdoń

05 stycznia 2015 12:14 10 lat temu

05 stycznia 2015 12:14 10 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Dodanie załącznika [kontrole_1c.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

05 stycznia 2015 12:14 10 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

05 stycznia 2015 12:11 10 lat temu

Organy: Komisja Etyki

Aktualizacja danych stanowiska: Członek Komisji.

Autor: Magdalena Giełdoń

05 stycznia 2015 12:10 10 lat temu

Aktualizacja danych jednostki.

Autor: Magdalena Giełdoń

05 stycznia 2015 12:10 10 lat temu

Aktualizacja danych jednostki.

Autor: Magdalena Giełdoń

05 stycznia 2015 12:10 10 lat temu

Jednostki podległe: Zasadnicze szkoły zawodowe

Aktualizacja danych jednostki: Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 7.

Autor: Magdalena Giełdoń

05 stycznia 2015 12:10 10 lat temu

Aktualizacja danych jednostki.

Autor: Magdalena Giełdoń

05 stycznia 2015 12:10 10 lat temu

Jednostki podległe: Technika

Aktualizacja danych jednostki: Technikum Uzupełniające Nr 12 dla Dorosłych.

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42166
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::