Rejestr zmian

05 stycznia 2015 12:02 10 lat temu

Organy: Dyrektor szkoły

Aktualizacja danych organu: Dyrektor szkoły.

Autor: Magdalena Giełdoń

05 stycznia 2015 11:53 10 lat temu

Stanowiska

Zmiana danych stanowiska: Starszy referent ds. kadr i płac.

Autor: Magdalena Giełdoń

05 stycznia 2015 11:52 10 lat temu

Dane główne

Aktualizacja danych.

Autor: Magdalena Giełdoń

21 października 2014 14:20 11 lat temu

Organy: Rada Szkoły

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca.

Autor: Magdalena Giełdoń

21 października 2014 14:19 11 lat temu

Dodanie stanowiska: Komisja Rewizyjna.

Autor: Magdalena Giełdoń

21 października 2014 14:19 11 lat temu

Dodanie stanowiska: sekretarz.

Autor: Magdalena Giełdoń

21 października 2014 14:19 11 lat temu

Dodanie stanowiska: Zastępca przewodniczącej.

Autor: Magdalena Giełdoń

21 października 2014 14:18 11 lat temu

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca.

Autor: Magdalena Giełdoń

15 października 2014 14:03 11 lat temu

Dane główne

Aktualizacja danych kontaktowych.

Autor: Magdalena Giełdoń

15 października 2014 10:44 11 lat temu

Dane główne

Aktualizacja danych kontaktowych.

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42161
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::