Rejestr zmian

05 stycznia 2015 12:08 10 lat temu

Aktualizacja danych jednostki.

Autor: Magdalena Giełdoń

05 stycznia 2015 12:08 10 lat temu

Aktualizacja danych jednostki.

Autor: Magdalena Giełdoń

05 stycznia 2015 12:08 10 lat temu

Jednostki podległe: Technika

Aktualizacja danych jednostki: Technikum nr 10.

Autor: Magdalena Giełdoń

05 stycznia 2015 12:08 10 lat temu

Aktualizacja danych jednostki.

Autor: Magdalena Giełdoń

05 stycznia 2015 12:07 10 lat temu

Jednostki podległe: Szkoły

Aktualizacja danych jednostki: Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. Józefa Rymera I Wojewody Śląskiego w Katowicach.

Autor: Magdalena Giełdoń

05 stycznia 2015 12:06 10 lat temu

Organy: Rada Szkoły

Aktualizacja danych stanowiska: Przewodnicząca.

Autor: Magdalena Giełdoń

05 stycznia 2015 12:06 10 lat temu

Organy: Rada Szkoły

Aktualizacja danych organu: Rada Szkoły.

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42161
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::