Rejestr zmian

09 stycznia 2015 14:03 10 lat temu

09 stycznia 2015 14:03 10 lat temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2014

Dodanie załącznika [raport_komisji_etyki_za_2014.doc] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

09 stycznia 2015 14:03 10 lat temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2014

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

09 stycznia 2015 14:01 10 lat temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2010

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

09 stycznia 2015 14:01 10 lat temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2011

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

09 stycznia 2015 14:01 10 lat temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2012

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

09 stycznia 2015 14:00 10 lat temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2013

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

09 stycznia 2015 13:59 10 lat temu

Organy: Komisja Etyki

Aktualizacja danych stanowiska: Członek komisji.

Autor: Magdalena Giełdoń

09 stycznia 2015 13:58 10 lat temu

Organy: Komisja Etyki

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca.

Autor: Magdalena Giełdoń

07 stycznia 2015 11:56 10 lat temu

Dane główne

Aktualizacja danych.

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42168
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::