Rejestr zmian

11 stycznia 2016 08:41 9 lat temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2015

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Wąchal

07 stycznia 2016 11:56 9 lat temu

Stanowiska

Usunięcie stanowiska: Kierownik gospodarczy.

Autor: Magdalena Giełdoń

07 stycznia 2016 11:56 9 lat temu

Stanowiska

Zmiana danych stanowiska: Kierownik gospodarczy.

Autor: Magdalena Giełdoń

07 stycznia 2016 11:55 9 lat temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: Kierownik gospodarczy.

Autor: Magdalena Giełdoń

02 października 2015 10:35 10 lat temu

02 października 2015 10:35 10 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Dodanie załącznika [kontrole.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

02 października 2015 10:35 10 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

01 października 2015 15:24 10 lat temu

01 października 2015 15:24 10 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Dodanie załącznika [kontrole.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

01 października 2015 15:07 10 lat temu

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42171
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::