Rejestr zmian

01 października 2015 15:01 10 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Usunięcie załącznika [kontrole.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

01 października 2015 15:00 10 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Zmiana danych dokumentu. Aktualizacja rejestru kontroli w jednostce (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

18 września 2015 09:25 10 lat temu

Opublikowanie dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

18 września 2015 09:25 10 lat temu

Dodanie załącznika [umowa_pozyczki_na_cele_mieszkaniowe.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

18 września 2015 09:24 10 lat temu

Dodanie załącznika [wniosek_o_pozyczke_mieszkaniowa.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

18 września 2015 09:24 10 lat temu

Dodanie załącznika [wniosek_o_dofinansowanie_wypoczynku.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

18 września 2015 09:24 10 lat temu

Dodanie załącznika [wniosek_o_zapomoge.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

18 września 2015 09:24 10 lat temu

Dodanie załącznika [informacja_o_sytuacji_rodzinnej_zyciowej_i_materialnej.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

18 września 2015 09:23 10 lat temu

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

08 września 2015 12:35 10 lat temu

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42171
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::