Rejestr zmian

12 grudnia 2017 12:58 7 lat temu

Aktualizacja danych stanowiska: Zastępca przewodniczącej.

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2017 12:40 7 lat temu

Dodanie załącznika [statut_branzowej_szkoly_i_stopnia_nr_7_w_katowicach.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2017 12:39 7 lat temu

Usunięcie załącznika [statut_zasadniczej_szkoly_zawodowej_nr_7_w_katowicach.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2017 12:38 7 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2017 12:36 7 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

27 września 2017 08:41 8 lat temu

Jednostki podległe: Zasadnicze szkoły zawodowe

Aktualizacja danych jednostki: Branżowa Szkoła I Stopnia Nr 7.

Autor: Bożena Zając

27 września 2017 08:41 8 lat temu

Aktualizacja danych jednostki.

Autor: Bożena Zając

31 maja 2017 13:18 8 lat temu

Dodanie załącznika [schemat_organizacyjny_szkoly.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

31 maja 2017 13:18 8 lat temu

Usunięcie załącznika [schemat_organizacyjny_szkoly.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

31 maja 2017 13:05 8 lat temu

Dodanie załącznika [rejestr_kontroli_w_jednostce.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42180
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::