Rejestr zmian

12 grudnia 2019 10:29 5 lat temu

Dodanie załącznika [rejestr_kontroli_w_jednostce.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2019 10:28 5 lat temu

Usunięcie załącznika [rejestr_kontroli_w_jednostce.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2019 09:46 5 lat temu

Dodanie załącznika [rejestr_kontroli_w_jednostce.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2019 09:46 5 lat temu

Usunięcie załącznika [rejestr_kontroli_w_jednostce.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2019 09:41 5 lat temu

Dodanie załącznika [rejestr_kontroli_w_jednostce.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2019 09:41 5 lat temu

Usunięcie załącznika [rejestr_kontroli_w_jednostce.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2019 09:41 5 lat temu

Dodanie załącznika [rejestr_kontroli_w_jednostce.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2019 09:41 5 lat temu

Usunięcie załącznika [rejestr_kontroli_w_jednostce.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2019 09:40 5 lat temu

Dodanie załącznika [rejestr_kontroli_w_jednostce.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

12 grudnia 2019 09:39 5 lat temu

Usunięcie załącznika [rejestr_kontroli_w_jednostce.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42191
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::