Rejestr zmian

10 marca 2020 10:59 5 lat temu

Informacje: Oświadczenie o sytuacji życiowej, rodzinnej i materialnej osoby zamierzającej skorzystać ze świadczeń finansowanych z ZFŚS

Dodanie załącznika [oswiadczenie_o_sytuacji_zyciowej_rodzinnej_i_materialnejpdf_.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

10 marca 2020 10:57 5 lat temu

Dodanie załącznika [regulamin_zfsspdf_.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

10 marca 2020 10:57 5 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

10 marca 2020 10:56 5 lat temu

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 stycznia 2020 03:53 5 lat temu

Dodanie załącznika [statut_branzowej_szkoly_i_stopnia_nr_7.odt] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 stycznia 2020 03:52 5 lat temu

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 stycznia 2020 03:50 5 lat temu

Dodanie załącznika [raport.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 stycznia 2020 03:50 5 lat temu

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 stycznia 2020 03:39 5 lat temu

Usunięcie załącznika [statut_branzowej_szkoly_i_stopnia_nr_7.odt] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42196
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::