Rejestr zmian

28 września 2020 15:57 5 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 15:49 5 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 15:40 5 lat temu

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 15:00 5 lat temu

Regulaminy: Regulamin organizowania krajoznawstwa i turystyki w ZSPS

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 14:59 5 lat temu

Regulaminy: Regulamin organizowania krajoznawstwa i turystyki w ZSPS

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 14:56 5 lat temu

Regulaminy: Regulamin organizowania krajoznawstwa i turystyki w ZSPS

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42179
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::