Rejestr zmian

28 września 2020 18:35 5 lat temu

Organy: Rada Szkoły

Dodanie stanowiska: członek Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 18:35 5 lat temu

Organy: Rada Szkoły

Dodanie stanowiska: członek Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 18:34 5 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 18:33 5 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 18:33 5 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 18:32 5 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 18:31 5 lat temu

Organy: Rada Szkoły

Dodanie stanowiska: członek Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 18:30 5 lat temu

Organy: Rada Szkoły

Dodanie stanowiska: sekretarz Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 18:30 5 lat temu

Organy: Rada Szkoły

Dodanie stanowiska: zastępca przewodniczacej Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

28 września 2020 18:29 5 lat temu

Organy: Rada Szkoły

Dodanie stanowiska: przewodnicząca Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42179
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::