Rejestr zmian

07 czerwca 2022 12:25 3 lata temu

Stanowiska

Zmiana danych stanowiska: przewodnicząca Samorządu Szkolnego.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 12:24 3 lata temu

Stanowiska

Zmiana danych stanowiska: przewodnicząca Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 12:24 3 lata temu

Dane główne

Dodanie stanowiska: przewodnicząca Zespołu Przedmiotów Zawodowych, nauczyciel przedmiotów zawodowych Małgorzata Plesińska.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 12:22 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Usunięcie stanowiska.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 12:21 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: przewodnicząca Zespołu Przedmiotów Zawodowych, nauczyciel przedmiotów Zawodowych.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 12:18 3 lata temu

Organy: Samorząd Uczniowski

Aktualizacja danych stanowiska: zastępca przewodniczącej Samorządu Szkolnego.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 12:18 3 lata temu

Organy: Samorząd Uczniowski

Dodanie stanowiska: sekretarz Samorzadu Szkolnego.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 12:17 3 lata temu

Organy: Samorząd Uczniowski

Dodanie stanowiska: zastępca Przewodniczacego Samorządu Szkolnego.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 12:16 3 lata temu

Organy: Samorząd Uczniowski

Dodanie stanowiska: przewodnicząca Samorządu Szkolnego.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 12:12 3 lata temu

Dane główne

Usunięcie stanowiska.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42161
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::