Rejestr zmian

20 sierpnia 2013 15:10 12 lat temu

25 lipca 2013 13:08 12 lat temu

25 lipca 2013 13:07 12 lat temu

Oferty pracy: Nabór na stanowisko referent do spraw kadr i płac

Dodanie załącznika [ogloszenie.doc] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

25 lipca 2013 13:06 12 lat temu

10 maja 2013 14:21 12 lat temu

Duplikaty: Wniosek o wydanie duplikatu

Usunięcie załącznika [duplikat.doc] z dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

10 maja 2013 14:20 12 lat temu

Duplikaty: Wniosek o wydanie duplikatu

Zmiana kolejności załączników.

Autor: Magdalena Giełdoń

10 maja 2013 14:20 12 lat temu

Duplikaty: Wniosek o wydanie duplikatu

Dodanie załącznika [duplikat_swiadectwa_podanie.doc] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

05 kwietnia 2013 15:33 12 lat temu

Stanowiska

Zmina danych stanowiska: Kierownik gospodarczy.

Autor: Magdalena Giełdoń

05 kwietnia 2013 15:31 12 lat temu

Stanowiska

Zmina danych stanowiska: Sekretarz szkoły.

Autor: Magdalena Giełdoń

28 marca 2013 09:21 12 lat temu

Informacje: Dokumenty i wnioski

Dodanie załącznika [wniosek_o_dofinansowanie_wypoczynku.doc] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42141
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::