Rejestr zmian

29 lipca 2014 09:31 11 lat temu

Elektroniczna skrzynka podawcza: Elektroniczna skrzynka podawcza

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

19 marca 2014 11:43 11 lat temu

19 marca 2014 11:43 11 lat temu

Zamówienia publiczne: ogłoszenie o zamiarze zawarcia umowy

Dodanie załącznika [ogloszenie_o_zamiarze_zawarcia_umowy.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

19 marca 2014 11:38 11 lat temu

Zamówienia publiczne: ogłoszenie o zamiarze zawarcia umowy

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

10 marca 2014 10:42 11 lat temu

Oferty pracy: Ogłoszenie wyników naboru na stanowisko referent do spraw kadr i płac

Dodanie załącznika [informacja_o_naborze.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

10 marca 2014 10:42 11 lat temu

06 marca 2014 08:16 11 lat temu

Informacje: Dokumenty i wnioski

Dodanie załącznika [wniosek_o_pozyczke_mieszkaniowa.doc] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

05 marca 2014 10:52 11 lat temu

Oferty pracy: Lista Kandydatów spełniajacych wymagania formalne na stanowisko referent ds kadr i płac

Dodanie załącznika [lista_kandydatow.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42146
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::