Rejestr zmian

17 września 2014 12:21 11 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Dodanie załącznika [kontrole.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 12:20 11 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Usunięcie załącznika [kontrole.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 12:19 11 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Dodanie załącznika [kontrole.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 12:18 11 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Usunięcie załącznika [kontrole.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 12:18 11 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Dodanie załącznika [kontrole.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 12:18 11 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Usunięcie załącznika [kontrole.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 11:32 11 lat temu

Oferty pracy: Kwestionariusz osoby ubiegającej sie o pracę

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 11:30 11 lat temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2013

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

29 sierpnia 2014 14:27 11 lat temu

Aktualizacja danych jednostki.

Autor: Magdalena Giełdoń

29 sierpnia 2014 14:26 11 lat temu

Aktualizacja danych jednostki.

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42150
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::