Rejestr zmian

29 sierpnia 2014 14:25 11 lat temu

Organy: Komisja Etyki

Dodanie stanowiska: Członek komisji.

Autor: Magdalena Giełdoń

29 sierpnia 2014 14:24 11 lat temu

Organy: Komisja Etyki

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca.

Autor: Magdalena Giełdoń

29 sierpnia 2014 14:22 11 lat temu

Stanowiska

Usunięcie stanowiska: Starszy referent ds. kadr i płac.

Autor: Magdalena Giełdoń

29 sierpnia 2014 14:22 11 lat temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: Starszy referent ds. kadr i płac.

Autor: Magdalena Giełdoń

29 sierpnia 2014 14:19 11 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Usunięcie załącznika [kontrole.doc] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

29 sierpnia 2014 14:19 11 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Dodanie załącznika [kontrole.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

29 sierpnia 2014 12:39 11 lat temu

Opublikowanie dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

29 sierpnia 2014 12:38 11 lat temu

Dodanie załącznika [regulamin_kontroli_zarzadczej.doc] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

29 sierpnia 2014 12:38 11 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

29 sierpnia 2014 12:37 11 lat temu

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42150
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::