Rejestr zmian

17 września 2014 13:16 11 lat temu

Statut: Statut Technikum Uzupełniającego nr 12 dla Dorosłych

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 13:11 11 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Dodanie załącznika [kontrole_2014a.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 13:11 11 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Usunięcie załącznika [kontrole_2014.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 13:01 11 lat temu

Dane główne

Aktualizacja danych kontaktowych.

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 13:01 11 lat temu

Dane główne

Dodanie danych kontaktowych.

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 12:38 11 lat temu

17 września 2014 12:38 11 lat temu

Majątek i finanse szkoły: Majątek szkoły

Dodanie załącznika [majatek.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 12:37 11 lat temu

Majątek i finanse szkoły: Majątek szkoły

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 12:22 11 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Dodanie załącznika [kontrole_2014.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 12:22 11 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Usunięcie załącznika [kontrole.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42154
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::