Rejestr zmian

05 marca 2014 10:51 11 lat temu

21 lutego 2014 11:22 11 lat temu

21 lutego 2014 11:21 11 lat temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2013

Dodanie załącznika [raport_komisji_etyki.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

21 lutego 2014 11:21 11 lat temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2013

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

18 lutego 2014 10:58 11 lat temu

18 lutego 2014 10:57 11 lat temu

Oferty pracy: Nabór na stanowisko referent do spraw kadr i płac

Dodanie załącznika [ogloszenie.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

18 lutego 2014 10:57 11 lat temu

Oferty pracy: Nabór na stanowisko referent do spraw kadr i płac

Usunięcie załącznika [ogloszenie.doc] z dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

18 lutego 2014 10:56 11 lat temu

Oferty pracy: Nabór na stanowisko referent do spraw kadr i płac

Dodanie załącznika [ogloszenie.doc] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

18 lutego 2014 10:56 11 lat temu

Oferty pracy: Nabór na stanowisko referent do spraw kadr i płac

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

14 stycznia 2014 11:56 11 lat temu

Stanowiska

Usunięcie stanowiska: Starszy referent ds. kadr i płac.

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42146
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::