Rejestr zmian

04 września 2013 08:53 12 lat temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: Starszy referent ds. kadr i płac.

Autor: Magdalena Giełdoń

04 września 2013 08:53 12 lat temu

Stanowiska

Usunięcie stanowiska: Starszy referent ds. kadr i płac.

Autor: Magdalena Giełdoń

28 sierpnia 2013 15:04 12 lat temu

Oferty pracy: Wyniki naboru

Opublikowanie dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

28 sierpnia 2013 15:01 12 lat temu

Oferty pracy: Wyniki naboru

Dodanie załącznika [nabor.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

28 sierpnia 2013 14:57 12 lat temu

Oferty pracy: Wyniki naboru

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

20 sierpnia 2013 15:54 12 lat temu

Oferty pracy: Lista kandydatów spełniających wymagania formalne

Dodanie załącznika [zal_nr_3_lista_kandydatow.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

20 sierpnia 2013 15:53 12 lat temu

Oferty pracy: Lista kandydatów spełniających wymagania formalne

Usunięcie załącznika [zal_nr_3_lista_kandydatow.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

20 sierpnia 2013 15:49 12 lat temu

Oferty pracy: Lista kandydatów spełniających wymagania formalne

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

20 sierpnia 2013 15:16 12 lat temu

20 sierpnia 2013 15:16 12 lat temu

Oferty pracy: Lista kandydatów spełniających wymagania formalne

Dodanie załącznika [zal_nr_3_lista_kandydatow.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42146
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::